Glasrenovatie

Glas beschadigd?

Wanneer tijdens de bouw van een nieuwbouwproject krassen op de ruiten ontstaan, lijkt vervangen vaak de enige oplossing. Echter met de bekende nadelen: vervanging is kostbaar, vergt veel organisatie en veroorzaakt overlast. Lees hier daarom alles over glasrenovatie.

Wat houdt het in?

CleanNL is specialist op het gebied van het renoveren van glas in bestaande raampartijen en gevels. Vervangen is kostbaar en vaak onnodig. Onze werkzaamheden zijn snel, duurzaam en zonder overlast voor de omgeving uit te voeren. Wij werken 100% duurzaam en zonder schadelijke middelen voor het milieu. Meest voorkomende glas en aanvullende schades: krassen, chemische aanslag (cementsluier) en krassen op natuursteen zoals vensterbanken en sanitaire voorzieningen.

Geavanceerde en duurzame techniek

Met de geavanceerde polijsttechniek worden krassen, chemische aanslag en graffiti van alle glazen oppervlakken verwijderd. Zonder optische vervorming,  zonder verkleuring en uitsluitend door gebruik te maken van natuurlijke polijstmiddelen en water.
Het polijsten veroorzaakt geen stof of wateroverlast.
Het is daarom geen enkel probleem om in een reeds bestaande woning te werken. De werkplek blijft perfect schoon.

Zelfs jaren na de bouw van een woning of kantoren-complex, kan kalk, salpeter- of kiezelzuur een niet weg te wassen waas veroorzaken op ruiten. Behalve dat dit een lelijk gezicht is, vermindert het ook het uitzicht en de lichtinval.

Werkwijze

Wij komen de schade ter plekke inventariseren en maken directe een offerte. Uitvoering binnen 14 werkdagen is onze garantie.

Opdrachtgevers

Wij voeren onze werkzaamheden uit in de onder andere de volgende omgevingen: 

  • woning- en utiliteitsbouw
  • winkels
  • stations, abri’s
  • particuliere woningen

Hoe klanten ons beoordelen?

Contact opnemen?

Geïnteresseerd in glasrenovatie en wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Doordeweeks bereikbaar vanaf 8:00 t/m 17:00. Bezoekadres: Veldegge 39A, 7468 DJ Enter

085 130 42 19 info@cleannl.nl

Een team van professionele en gepassioneerde medewerkers staat klaar om u te helpen met uw gevelrenovatie. Veel van onze opdrachtgevers in zowel de privé- als zakelijke sector zijn u voor gegaan en tevreden over onze dienstverlening.

Afspraak inplannen?

Fam. Bergers

Rijssen

Fam. Nijhof

Wierden

Fam. Schulens

Enter

Glasrenovatie door ons laten uitvoeren?

Laat uw gegevens achter en laat u vrijblijvend adviseren door onze medewerkers.