Wespenbestrijding

Last van wespen en een wespennest of ingang gezien?

Heeft u last van een wespennest in of rondom uw huis? U moet een wespennest bestrijden om van de wespenoverlast af te komen. Wespenpoeder is de methode die wij gebruiken als bestrijdingsmiddel tegen wespen. Lees meer over het bestrijden van wespennesten.

Wespenbestrijding

Het bestrijden van een wespennest is niet ongevaarlijk. Het brengt de nodige risico’s met zich mee. Het is heel belangrijk om speciale bedekkende kleding te dragen. Doordat het wespenpoeder aangebracht moet worden bij de ingang van het wespennest, staat u heel dicht met uw gezicht bij het nest. Dit maakt het gevaarlijk. Zorg er altijd voor dat kinderen en huisdieren niet in de buurt zijn van het nest en schakel snel een gespecialiseerd bedrijf in zoals CleanNL, onze medewerkers zijn specialisten die een vakbekwaamheidsdiploma hebben voor ongediertebestrijding.

Professionele wespenbestrijding

Om de risico’s te vermijden en toch een effectieve wespenbestrijding uit te voeren, schakelt u het best een professionele wespenbestrijder in. Deze bestrijdt snel en veilig uw wespennest. Wespenpoeder werkt mogelijk, maar is vaak niet effectief genoeg tegen een hardnekkige wespenplaag. Heb je in je leefomgeving last van een groot wespennest? Dan is wespenpoeder niet voldoende om het nest te bestrijden. Er is dan een sterker bestrijdingsmiddel nodig. Professionele bestrijders zoals CleanNL werken met sterkere bestrijdingsmiddelen tegen wespen. Heb je veel wespenoverlast en heeft u van alles geprobeerd zonder succes? Bel ons en wij zorgen ervoor dat we het wespennest bestrijden.

Neem contact met ons op 085-130 42 19 of mail ons op info@cleannl.nl.

Hoe klanten ons beoordelen?

Contact opnemen?

Geïnteresseerd in het laten bestrijden van wespen en wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Doordeweeks bereikbaar vanaf 8:00 t/m 17:00. Bezoekadres: Veldegge 39A, 7468 DJ Enter

085 130 42 19 info@cleannl.nl

Een team van professionele en gepassioneerde medewerkers staat klaar om u te helpen met uw gevelrenovatie. Veel van onze opdrachtgevers in zowel de privé- als zakelijke sector zijn u voor gegaan en tevreden over onze dienstverlening.

Afspraak inplannen?

Fam. Gijsbers

Vriezenveen

Fam. Wiebers

Almelo

Fam. Nollen

Rijssen

Wespenbestrijding door ons laten uitvoeren?

Laat uw gegevens achter en laat u vrijblijvend adviseren door onze medewerkers.